Kurzy
Nabídka unikátních kurzů, které vznikly ve spolupráci s
Gourmet Academy a Chef Arena.
Můžete se těšit na individuální přístup, krásné prostředí, ve kterém se budete cítit jako doma a příjemnou atmosféru.
Moc rád Vás uvidím!
![FullSizeRender 76.jpg](https://static.wixstatic.com/media/38578f_485342e0329e4cc1b586132e1e58fba3~mv2.jpg/v1/fill/w_112,h_150,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/38578f_485342e0329e4cc1b586132e1e58fba3~mv2.jpg)
Dort Mt. Blanc
Kurz, kde se naučíte tajemství nadýchaného a šťavnatého korpusu. Dva druhy skvělých krémů, ale především techniky moderního zdobení dortů a základy modelování z taženého karamelu.
Odnesete si promyšlený a do detailu zpracovaný dort, inspirovaný slavným dezertem Mont Blanc.
Pohankový korpus prolitý skořicovým sirupem, plněný svěžím krémem z čerstvého sýra a brusinek, obmazaný ruským máslovým krémem s kaštanovým pyré, ozdobený unikátní cukrovou dekorací.
![FullSizeRender 81.jpg](https://static.wixstatic.com/media/38578f_6973ce53f14146dcbf864f2f3622cf2d~mv2.jpg/v1/fill/w_122,h_122,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/38578f_6973ce53f14146dcbf864f2f3622cf2d~mv2.jpg)
CROQUEMBOUCHE JAHODY & PROSECCO
Upečte si pod mým vedením tuto věž z malých větrníčků, která právem patří k vrcholům francouzské cukrařiny.
Naučíme se správnou přípravu a pečení odpalovaného těsta, ukážeme si techniku craquelin, připravíme si žloutkový krém s fazolí tonka a proseccem, lehký krém z jahod a ricotty. Vše nakonec zkompletujeme do podoby elegantní věže ozdobené jemnou pavučinou z isomaltu.